VENTIL - TRADE KFT. (Mesterpince)
Víz, gáz, fűtés szerelők boltja
1105 Budapest, Vaspálya u. 11.
Választék, gyorsaság, szakértelem

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek : 7 - 17
Szombat : 7 - 12
telefon: +36 (1) 260 1767
telefax: +36 (1) 260 0615

[VENTIL - TRADE KFT. (Mesterpince)]

Kérem kattintson a google és facebook like gombra is.Belépés

Bejelentkezés

E-mail:


Jelszó:
Regisztrációhoz kattintson ide!

Szállítás 

Az eladó adatai
  
Ventil-Trade Kft.
Székhely: 1105 Budapest, Vaspálya u. 11.
Telephely: 1105 Budapest, Vaspálya u. 11. , ahol a kereskedelmi tevékenység folyik
Cégjegyzékszám: 01-09-702270
Bejegyző Bíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 12763436-2-42
Telefon: +36-1-260-17-67
Fax: +36-1-260-06-15
Ügyfélszolgálat e-mail webshop@ventil-trade.hu

Vevőszolgálat nyitvatartási ideje:


Szolgáltató rendszere a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is, de telefonon csak nyitvatartási időben érhető el, valamint az elektronikus levélben (emailen) feltett kérdésekre is csak nyitvatartási időben válaszol.

Hétfő:         07:00-17:00
Kedd:         07:00-17:00
Szerda:      07:00-17:00
Csütörtök:   07:00-17:00
Péntek:       07:00-17:00
Szombat:   07:00-12:00
Vasárnap:   zárva

 

Megrendelés feladása
    

Megrendelést a MESTERPINCE webáruházban kizárólag interneten keresztül fogadunk el, a http://www.ventil-trade.hu  webcímen. A megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra, iktatásra nem kerül. 

A fogyasztó (vásárló) a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.


Megrendelés üzletünkben személyesen
Amennyiben Ön üzletünkben szeretné leadni megrendelését, erre is van lehetősége, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Papír alapú katalógusainkban ekkor Ön kedvére válogathat, közben szakértő tanácsokkal látjuk el, amennyiben szükséges.


Árak
Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az Áfát, továbbá magyar forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 


Megrendelt áru átvételének módjai   
Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz. Az egyik a személyes átvétel vevőszolgálatunkon, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy emailben. A másik a futárpostán keresztül történő kézbesítés. A termékeket csak Magyarországon áll módunkban kiszállítatni.

A megrendelt terméket Magyar Posta Zrt. munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek.


Fizetési feltételek

Ha a megrendelés leadásakor a személyes átvétel üzletünkben opciót választotta, akkor Ön az alábbi fizetési feltételek közül választhat.

előre utalással (Az átutaláskor kérjük a megrendelés sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba! A megrendelt termékek a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után vehetőek át.)

Ha a megrendelés leadásakor a házhozszállítás opciót választotta, akkor Ön az alábbi fizetési feltételek közül választhat.

előre utalással (Az átutaláskor kérjük a megrendelés sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba! A megrendelt termékeket a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak.) ELŐRE UTALÁSNÁL VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNKÜNK E-MAILEN VAGY TELEFONON MERT A CSOMAGKÜLDÉS POSTAI DIJSZABÁSA PROGRAM SZÁMOLJA, EZÉRT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!!Szállítási határidő

A szállítási határidő 7 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 7 napot, a  megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

Házhozszállítási díj

A kiszállítás Budapest területén belül 200.000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Ezen összeg alatti vásárlás esetén illetve Budapest területén kívül is megoldható a szállítás térítés ellenében. Ennek mértékét, mely függ a szálitandó mennyiségtől és a távolságtól, valamint a szállítás időpontját, diszpécser kollégánktól tudhatja meg.

 • 4.5. Házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. és PPS futárszolgát végzi.

  A szállítmány tömege (kg)

  A díj / cím / alkalom

  0 - 30 kg

  A SZÁLLITÓ PROGRAMJA

  30,1 - 50 kg

  ALAPJÁN!

  50,1 – 80 kg

  80,1 – 100 kg

  100,1 – 200 kg

  Utánvét összege +400 Ft


 • Garancia
  Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb garanciális időt határoz meg. Ilyen esetben a hosszabb garanciális idő az érvényes.

  A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

  A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul küldi vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

  Elállás joga

  A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet és a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint a vevő az eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek.

  Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.

  A megrendelés lemondását írásos formában jelezze ügyfélszolgálatunk felé az webshop@ventil-trade.hu email címen.

  Egyéb feltételek    Az áruk jellemzőit a konkrét árucikk adatlapjáról tudhatja meg. Az adatlap esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

  Adatvédelem   Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. (1992. évi LXIII. törvény )

  [VENTIL - TRADE KFT. (Mesterpince)]

  Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

  VENTIL - TRADE KFT. - Mesterpince - Víz, gáz, fűtés szerelők boltja - 1105 Budapest, Vaspálya u. 11. - Tel: +36 (1) 260 1767